Uitzending
Hart van Nederland - 19-5-2024

19-5-2024

Hart van Nederland

394 x bekeken | 0 reacties
6
Kamerleden rouwen niet om dood van 'de slager van Teheran'
Tweede Kamerleden laten weten niet rouwig te zijn om de dood van de Iraanse president Ebrahim Raisi, die is omgekomen door een helikoptercrash. Zij benadrukken de misdaden van het autoritaire en streng islamitische Iraanse regime. Meerdere Kamerleden wijzen daarbij op zijn bijnaam: "de slager van Teheran".

Schattig maar onhandig: moedereend broedt al vijf jaar kuikens uit bij McDonald's
Elk jaar broedt dezelfde moedereend haar eieren uit bij hetzelfde fastfoodrestaurant in Kampen. En ook dit jaar heeft ze er weer een stel kerngezonde kuikentjes ter wereld gebracht. "We zaten al te wachten of de McDonald's nog zou bellen", laat de Dierenambulance Kampen aan Hart van Nederland weten.

Opnieuw explosie bij woning Vlaardingse loodgieter: twee verdachten gevlucht op scooter
Bij het huis van loodgieter Ron van Uffelen in Vlaardingen is in de nacht van zondag op maandag weer een explosie geweest. De woning liep deze keer een schade op. Ook raakte er niemand gewond. Volgens de politie zijn twee verdachten op een scooter gevlucht. Van hen ontbreek nog ieder spoor.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 19 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie