Uitzending
Hart van Nederland - 21-5-2024

21-5-2024

Hart van Nederland

481 x bekeken | 0 reacties
6
Huizenprijzen naar recordhoogte, gemiddelde prijs 436.000 euro
De prijzen van bestaande koopwoningen zijn in april opnieuw sterker gestegen, er is zelfs sprake van een record. Dat melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster. Ook wisselden die maand meer koopwoningen van eigenaar ten opzichte van een jaar eerder.

Minder treinen vanaf Amersfoort door boom op het spoor
Door een omgewaaide boom op het spoor rijden er naar verwachting tot 11.30 uur veel minder treinen tussen Amersfoort Centraal en Barneveld Zuid en Amersfoort Centraal en Apeldoorn, meldt de NS.

Grootverdieners betalen relatief minder belasting dan anderen
Nederlanders met de hoogste inkomens betalen relatief minder belasting dan de groep daar net onder. Dit komt doordat hun belastingdruk niet zoals bij veel Nederlanders vooral door de sociale premies en belastingen in box 1 wordt bepaald, maar door de vennootschapsbelasting. Dit heeft het Centraal Planbureau (CPB) bekendgemaakt in nieuw, langjarig onderzoek naar de hoogste inkomens.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 21 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie