Uitzending
Hart van Nederland - 15-5-2024

15-5-2024

Hart van Nederland

339 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Gedumpte moederpoes herenigd met eerder gedumpte kittens
Zondagavond werden langs de provinciale weg N206 in Noordwijk vijf hulpeloze kittens gevonden. De jonge poesjes waren nog geen week oud en zouden de nacht niet hebben overleefd als zij niet waren gevonden. Woensdagochtend werd op exact dezelfde plek opnieuw een kat gevonden die aan haar lot was overgelaten. Het blijkt de moeder van de kittens.

1000 euro voor het jawoord: in deze gemeente is trouwen het duurst
Stellen die op het stadhuis willen trouwen, moeten daarvoor in veel gemeenten meer betalen dan vorig jaar. Een uitgebreide ceremonie kost op de populaire vrijdag gemiddeld 477 euro. In 2023 was dit nog 452 euro. Per gemeente verschilt de prijs enorm. Dat concludeert vaksite ThePerfectWedding.nl, die de tarieven bij alle gemeenten verzamelde.

Dit zijn de belangrijkste plannen uit het akkoord van PVV, VVD, NSC en BBB
Het rechtse kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB komt er. De vier partijleiders en de informateurs hebben woensdagavond een definitief akkoord gesloten. In dit artikel zetten de we de belangrijkste plannen uit het akkoord voor je op een rij.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 15 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie