Uitzending
Hart van Nederland - 17-5-2024

17-5-2024

Hart van Nederland

355 x bekeken | 0 reacties
6
Vakantieplannen vallen in het water: twee campings ontruimd om wateroverlast
Twee campings in het Limburgse dorp Etenaken worden zaterdagochtend ontruimd om dreigende wateroverlast, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. In totaal worden ongeveer 228 mensen geŽvacueerd.

'Verdachte vernielingen in gebouw UvA is Palestijnse asielzoeker'
De man die deze week werd aangehouden voor het vernielen van beeldschermen in een gebouw van de Universiteit van Amsterdam (UvA) zou een Palestijnse asielzoeker zijn die deel uitmaakt van de LHBTI-gemeenschap. Dat meldt De Telegraaf.

Paniek in Rotterdam: man draait gaskraan open en schreeuwt 'Allahu Akbar'
Op de Brederodestraat in Rotterdam-West zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere huizen ontruimd nadat een man de gaskraan in zijn woning had opengedraaid. De man hing soms met zijn benen uit het raam, schreeuwde en zou ook "Allahu Akbar" (God is groot) hebben geroepen, aldus de politie.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 17 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie