Uitzending
Hart van Nederland - 23-5-2024

23-5-2024

Hart van Nederland

366 x bekeken | 0 reacties
6
Vapes blijken zelfs giftig: 'Verstoort ontwikkeling van hersenen'
In sommige vapes zit net zo veel nicotine als in 200 tot 300 sigaretten, veel meer dan wettelijk is toegestaan, blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Uit het onderzoek kwam ook naar boven dat je tijdens het vapen lood inademt.

Vrijdag en zaterdag code geel om stevige (onweers)buien: dit kunnen we verwachten
Het KNMI waarschuwt voor stevige (onweers)buien die vanaf vrijdagmiddag ons land binnentrekken. Daarbij kan in korte tijd veel neerslag vallen en mogelijk ook hagel. In het hele land geldt tot en met zaterdag code geel.

Liam (22) verdween na een avond stappen, Nederlandse vissers vinden zijn schedel in net
Nederlandse vissers hebben eind vorig jaar de schedel opgevist van een Britse jongeman die maanden eerder was verdwenen. De nieuwssite Kent Live meldt dat de 22-jarige Liam Graham om onduidelijke redenen in zee terechtkwam na een auto-ongeluk. De vissers haalden zijn schedel in september boven in Nederlandse wateren.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op donderdag 23 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie