Uitzending
Hart van Nederland - 22-5-2024

22-5-2024

Hart van Nederland

309 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Wie wordt de nieuwe premier? Dit zijn de geruchten en aanwijzingen
De leiders van PVV, VVD, NSC en BBB praten donderdag met formateur Richard van Zwol over de minister-president van het toekomstige kabinet. Die kwestie is urgent geworden nadat Ronald Plasterk had laten weten niet beschikbaar te zijn voor de functie. Het was een publiek geheim dat de PVV hem wilde voordragen.

Vandaag weer wat droger, maar er komen een paar kletsnatte dagen aan
Na een paar dagen vol plensbuien, is het donderdag weer wat droger. De dag begint grijs, maar daarna breekt de zon door. De komende dagen wordt het echter weer nat. Dat meldt meteoroloog Jordi Huirne.

Aansluiten maar: weer lange file op snelweg A7 vanwege dichte rijstrook
Doordat er maar één rijstrook open is op de A7 richting Amsterdam heeft zich donderdagochtend opnieuw een lange file gevormd. Tussen Hoorn en Zaanstad staat momenteel 9 kilometer file met een vertraging van zo'n veertig minuten, zo is te zien bij de ANWB-reisinformatie.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 22 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie