Uitzending
Hart van Nederland - 18-6-2024

18-6-2024

Hart van Nederland

339 x bekeken | 0 reacties
6
Franse sterspeler Mbappé breekt neus, inzetbaarheid tegen Oranje onzeker
Kylian Mbappé, die zijn neus brak in het EK-duel tussen Frankrijk en Oostenrijk (1-0 winst), hoeft niet geopereerd te worden. Philippe Diallo, de voorzitter van de Franse voetbalbond, zei dat er voor de Franse sterspeler een speciaal masker wordt gemaakt waarmee hij kan spelen. "Dat volstaat, geen operatie", aldus Dallio.

Ruud Gullit-imitator stopt na ophef: 'Als het plezier ophoudt, houdt het voor mij ook op'
De Bredase Bart van de Ven stopt met zijn Ruud Gullit-act. Dat laat hij aan Omroep Brabant weten. Afgelopen weekend ontstond er grote ophef over de supporters op de tribune in Hamburg die verkleed waren als de oud-profvoetballer. "Ik ben erg geschrokken", zegt Van de Ven tegen de regionale omroep.

Bijna vijftig studentenverenigingen ondertekenen nieuwe code tegen grensoverschrijdend gedrag
Bijna vijftig studentenverenigingen ondertekenen dinsdag in Utrecht een gedragscode die grensoverschrijdend gedrag moet tegengaan. Ook de twaalf Plaatselijke Kamers van Verenigingen (PKvV's) en de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) ondertekenen de nieuwe code, die "respect, integriteit en verantwoordelijkheid" moet waarborgen.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 18 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie