Uitzending
Hart van Nederland - 21-6-2024

21-6-2024

Hart van Nederland

423 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Nederlander (75) raakt vermist tijdens wandeling in Spaanse bergen
Een 75-jarige Nederlander heeft zijn familieleden behoorlijk doen schrikken tijdens een wandeling in een bergachtig gebied in Spanje. De man verdween nadat zijn familie hem even uit het oog verloor. Na een intensieve zoekactie werd hij de volgende dag uitgeput teruggevonden, schrijft de Telegraaf.

Kookadvies voor Overijssels drinkwater: 'Geen risico's met gezondheid'
Het kookadvies voor drinkwater in Goor en omgeving blijft voorlopig van kracht, meldt waterbedrijf Vitens. In het water werd eerder een lichte verontreiniging met de darmbacterie enterokokken gevonden. Daarom krijgen inwoners van delen van de Overijsselse plaats sinds zondagavond het advies om hun kraanwater voor gebruik preventief te koken, "omdat Vitens geen risico wil nemen met de gezondheid van klanten".

Bunq gaat klanten die geld verloren door fraude alsnog compenseren
Bunq gaat klanten die de dupe zijn geworden van phishing en helpdeskfraude alsnog compenseren. De onlinebank heeft alle gevallen doorgenomen en de gedupeerden die bij het bedrijf bekend zijn, krijgen gemiddeld 85 procent van hun verloren geld terug.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 21 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie