Uitzending
Hart van Nederland - 22-6-2024

22-6-2024

Hart van Nederland

327 x bekeken | 0 reacties
6
Een flinke uitdaging: Nederlander Merijn surft van Londen helemaal naar Parijs
Om Frankrijk te vragen statiegeld in te voeren op plastic flesjes surft de Nederlandse Merijn Tinga vanaf zaterdagochtend met zijn windsurfboard vanuit Londen naar Parijs. Het is al de tiende reis die Tinga maakt om aandacht te vragen voor oplossingen tegen plastic zwerfafval.

Was het afgekeurde doelpunt van Xavi Simons terecht? Dit zegt Koeman erover
Het afgekeurde doelpunt van Xavi Simons in de wedstrijd van Oranje tegen Frankrijk vrijdagavond is de ochtend erna nog steeds een veelbesproken onderwerp. Had Denzel Dumfries de Franse doelman Mike Maignan inderdaad gehinderd? Bondscoach Ronald Koeman is er na de wedstrijd in ieder geval heel duidelijk over.

Zorgen in Groningen om stoppen opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers
Geen cent meer uitgeven aan de opvang van 'veiligelanders'. Dat is een van plannen uit het hoofdlijnenakkoord van het nieuwe kabinet. Dat betekent dat deze uitgeprocedeerde asielzoekers op straat zullen belanden en voor overlast kunnen zorgen. Dat vreest de Stichting Inlia, die zich om het lot van deze mensen ontfermt.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zaterdag 22 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie