Uitzending
Hart van Nederland - 20-6-2024

20-6-2024

Hart van Nederland

668 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Koopjedeal.nl stopt ermee na boete voor nepkortingen
Aanbiedingenwebsite koopjedeal.nl kondigt aan ermee te stoppen. Dat schrijft de site, ruim een week nadat bekend is geworden dat het bedrijf achter koopjedeal.nl een boete moet betalen vanwege nepkortingen.

Groningse schaatsbaan dreigt te verdwijnen, wereldkampioen Joy Beune komt in actie
Het is onrustig in de Groningse schaatswereld. Na meer dan dertig jaar dreigt de ijshal bij Kardinge te verdwijnen. Er zijn ruim 15.000 handtekeningen opgehaald voor het behoud van de ijsbaan in sportcentrum Kardinge. Niemand minder dan wereldkampioen Joy Beune overhandigde die woensdag aan de gemeenteraad van Groningen.

Nederlandse toerist (55) dood aangetroffen in auto op Kreta
Een 55-jarige Nederlandse toerist is dinsdag dood aangetroffen in een auto op het Griekse eiland Kreta. Dat melden Griekse media. Het is onduidelijk hoe hij om het leven is gekomen.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op donderdag 20 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie