Uitzending
Hart van Nederland - 17-6-2024

17-6-2024

Hart van Nederland

371 x bekeken | 0 reacties
6
Trekkers trekken maandag opnieuw auto's uit de modder in Harlingen
Naar schatting twee derde van de auto's die zondag op parkeerterrein P3 bij de veerterminal in Harlingen door modder vast kwamen te zitten, is met behulp van trekkers van het terrein getrokken. Dat meldt wethouder Hendrik Sijtsma zondagavond vlak voor middernacht.

A9 bij Schipholbrug richting Schiphol tot 10.00 uur dicht
De snelweg A9 ter hoogte van de Schipholbrug in de richting Schiphol blijft nog tot maandagochtend 10.00 uur dicht. Dat meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. In de andere richting moet de A9 weer rond 08.00 uur open gaan.

Concert Guus Meeuwis stilgelegd, bezoekers moeten veld verlaten
Het concert van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven is zondagavond korte tijd stilgelegd. Bezoekers die tijdens het concert in de Groots met een zachte G-reeks op het veld stonden, kregen via een groot scherm het verzoek om "rustig het veld te verlaten wegens de weersomstandigheden".

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 17 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie