Uitzending
Hart van Nederland - 16-6-2024

16-6-2024

Hart van Nederland

504 x bekeken | 0 reacties
6
PVV schuift Fleur Agema officieel naar voren als vicepremier
Fleur Agema is de nieuwe beoogde vicepremier namens de PVV in het aanstaande kabinet-Schoof. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders aan formateur Richard van Zwol laten weten, meldt hij in een bericht op X. Agema was al beoogd minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Politie overmeestert man met hamer in Hamburg: 'Had het niet voorzien op Oranjefans'
De politie heeft een man in Hamburg neergeschoten op de Silbersackstraße, vlakbij de kruising met de Reeperbahn, waar duizenden Oranjefans zijn verzameld. De man had een hamer en molotovcocktail bij zich. Dat meldt een woordvoerder van de lokale politie aan Hart van Nederland. Volgens de Duitse politie had de man het niet voorzien op Nederlandse fans.

Wegwerkzaamheden lopen uit: A9 iets langer dicht
De snelweg A9 blijft tot maandagochtend 07.00 uur in beide richtingen dicht. Dat meldt Rijkswaterstaat. De weg is sinds vrijdagavond tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht grotendeels afgesloten, omdat er een nieuw brugdek wordt geplaatst. Maar door de harde wind is de plaatsing uitgesteld.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 16 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie