Uitzending
Hart van Nederland - 14-6-2024

14-6-2024

Hart van Nederland

415 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Dode en gewonde door verkeersongeluk op oprit A2 nabij Eijsden
Door een verkeersongeluk langs de A2 nabij de plaats Eijsden in het zuiden van Limburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een inzittende van een voertuig om het leven gekomen. Een tweede slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis overgebracht, meldt de politie.

Zomerweer nog lang niet in zicht: ook dit weekend buien en lage temperaturen
Het wil maar niet echt zomeren in Nederland, en ook dit weekend wordt het geen aangenaam zomerweer. Zaterdag en zondag moeten we rekening houden met enkele buien en harde wind. Die buien vallen vooral 's nachts. Wel ziet meteoroloog Dennis Wilt nog wat kansen voor drogere moment waarin de zon een kans krijgt.

Advocaat: Ali B zal bij iedere straf hoger beroep aantekenen
Ali B zal hoger beroep aantekenen als hij wordt veroordeeld. Dat zei zijn advocaat Bart Swier vrijdagavond in de talkshow Renze. De rapper stond de afgelopen dagen terecht in de rechtbank van Haarlem voor vier zedenfeiten met drie vrouwen.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 14 juni door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie