Uitzending
Goedemorgen Nederland - 30-9-2008

30-9-2008

Goedemorgen Nederland

2247 x bekeken | 0 reacties
5
Hulphond voor epilepsiepatiŽnt niet vergoed
Ze kosten 26.000 euro en dat zijn ze volgens hun eigenaren meer dan waard. Epilepsiehonden voelen een aanval van hun baasje eerder aankomen dan de patiŽnt zelf en kunnen tijdig waarschuwen. In de studio is tafel LuciŽnne Housmans met haar twee honden Daiko en Mickey. Twee keer in de week krijgt ze een epileptische aanval en heeft dan binnen vijf minuten medicijnen nodig, de honden maken dat mogelijk.

Minister Ab Klink: We vergoeden de honden voor epileptische patiŽnten niet omdat de honden niet helpen bij de dagelijkse zaken, dit advies krijgen we ook van verzekeraars. De medicijnen zijn veel goedkoper en daar kun je goed mee levenier.

Nieuwsoverzicht dinsdag 30 september 2008 deel 2
Nieuwsoverzicht dinsdag 30 september 2008

Thijs RŲmer regisseert zichzelf en zijn Katja
Afgelopen weekend ging de film 'Het Wapen van Geldrop' in premiŽre op het Nederlands Filmfestival, de slechte recensies zijn volgens Thijs geen waarheid. Vanaf aanstaande donderdag is die in de bioscoop te zien. Thijs RŲmer regisseert de film niet alleen, hij neemt ook ťť van de hoofdrollen op zich. De andere twee hoofdrollen worden door z'n goede vriendin Tara Elders en z'n vrouw Katja Schuurman vervuld.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 30 september door de KRO. Te gast waren Ab Klink en Thijs RŲmer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie