Uitzending
Goedemorgen Nederland - 26-9-2008

26-9-2008

Goedemorgen Nederland

1510 x bekeken | 0 reacties
6
Aanhouding verdachte in zaak Marlies van der Kouwe
Gisteravond werd bekend dat de politie van Bonaire een aanhouding heeft verricht die te maken heeft met de vermissing van de 24-jarige Marlies van der Kouwe. Volgens correspondente Trix van Bennekom heeft de verdachte een net een gevangenisstraf van acht jaar uitgezeten voor ondermeer gewelddadige verkrachting.

Het nieuwsoverzicht
Van vrijdag 26 september 2008

D66 wordt steeds populairder
D66 blijft stijgen in de peilingen. De partij staat nu op vijftien zetels en dat is een stuk meer dan het huidige aantal van drie. Ook bleek uit onderzoek van Maurice de Hond dat D66-leider Alexander Pechtold favoriet was bij de Algemene Beschouwingen. Boris van der Ham, Tweede Kamerlid van D66, is te gast om de groeiende populariteit te verklaren. En waarom was D66 niet in de Tweede Kamer gisteravond tijdens het debat over probleemjongeren in Gouda? Claudia de Breij zit ook aan tafel en praat mee over de Haagse politiek.

Claudia de Breij is terug
Na een pauze van vier maanden staat Claudia de Breij vanaf zaterdag weer op het podium met haar theatershow iClaudia. Tijdens haar 'zomerstop' beviel ze van haar zoontje Bing en hoorde ze dat ze bij 3FM weer met 'Claudia d'r op' mag starten. In Goedemorgen Nederland vertelt Claudia over haar plannen en het moederschap: 'Als je een kind krijgt zijn je borsten niet meer van jezelf, maar van de staat. Je moet van Ab Klink borstvoeding geven.'

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 26 september door de KRO. Te gast was Claudia de Breij.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie