Uitzending
Goedemorgen Nederland - 7-10-2008

7-10-2008

Goedemorgen Nederland

1708 x bekeken | 0 reacties
6
Het CNV laat zich leiden door de kredietcrisis
Vandaag is het langverwachte najaarsoverleg waarin onze koopkracht, loon en de arbeidsmarkt ter discussie staan. Het CNV komt niet met een looneis. In de studio is RenÚ Paas, voorzitter van het CNV: "Er zijn sterke argumenten om eerst even naar de economie te kijken. Banen zijn op dit moment een smal paadje, daar moeten we nu voor gaan." Het CNV wil nu in december met een looneis komen naar aanleiding van de meest actuele economische cijfers. "Wij willen zo goed mogelijk weten hoe de lasten zich ontwikkelen, we bepalen de cijfers voor 2009, als er zoveel gebeurt is het verstandig om te kijken wat er in de laatste weken gebeurt."

Tipgeld in zaak Marianne Vaatstra verdubbeld
De vader van de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra schroeft de beloning flink op voor de tip die leidt naar de moordenaar van zijn dochter. Volgend jaar is het alweer 10 jaar geleden dat Marianne werd vermoord. Aan de telefoon Bauke Vaatstra, de vader van Marianne. 'Het blijft te lang stil. Je moet iets doen, ik wil die dader. Met meer geld kunnen we meer druk uitoefenen op mensen die meer weten, de gouden tipgever heeft tot 1 januari 2009 de tijd.'

Het nieuwsoverzicht van 7 oktober 2008
Gepresenteerd door Raja Felgata

Nederlandse studenten verkopen game aan Nintendo
Je verzint met een stel medestudenten een videogame en uiteindelijk blijkt het z├│ innovatief te zijn dat het wordt uitgebracht op de Nintendo Wii. Het is het succesverhaal van de BLOB en het overkwam acht Nederlandse studenten waaronder Fabian Akker, student aan de HKU.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 7 oktober door de KRO. Te gast was Rene Paas. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie