Uitzending
Goedemorgen Nederland - 25-9-2008

25-9-2008

Goedemorgen Nederland

1008 x bekeken | 0 reacties
6
'Sterfgevallen in Amsterdam staan niet op zichzelf'
Agnes Kant voorspelde het dinsdag al in Goedemorgen Nederland: de sterfgevallen in psychiatrische klinieken, die eerder deze week bekend werden, zijn inderdaad slechts het topje van de ijsberg DaniŽl van Dijk, voormalig psychiater bij Dijk en Duin in Castricum, vertelt dat tijdens zijn werkzaamheden vier patiŽnten onnodig zijn omgekomen. De incidenten in het Psychiatrisch Dienstencentrum Oost in Amsterdam staan dus niet op zichzelf. Volgens Van Dijk is er wel genoeg geld, maar gaat dat allemaal naar het management.

Nieuwsoverzicht donderdag 25 september
Presentatie: Ruben Dingemans

Arie Boomsma geeft les
In het nieuwe programma 'Sterren voor de klas' krijgen BN'ers de kans om een week lang voor de klas te staan. Ze geven onvoorbereid les op verschillende opleidingen en ze gaan terug naar hun oude school. Arie Boomsma is ťťn van de BN-ers die voor het schoolbord werd gezet en vandaag komt hij vertellen hoe hem dat vergaan is.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 25 september door de KRO. Te gast was Agnes Kant. De presentatie was in handen van Arie Boomsma en Ruben Dingemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie