Uitzending
Goedemorgen Nederland - 1-10-2008

1-10-2008

Goedemorgen Nederland

1536 x bekeken | 0 reacties
6
Senaat stemt over aangepast Reddingsplan
Ondanks dat de Amerikaanse beurzen positief sloten en de Aziatische eerder vanochtend positief openden, blijft de financiŽle crisis ons allemaal bezighouden. In de VS wordt gewerkt aan aanpassingen voor het reddingsplan, waardoor de Republikeinen die tegenstemden overstag zouden gaan. We bellen met correspondent Michiel Vos over de aanpassingen. In de studio spreken we met Paul Laseur over het reddingsplan en de gevolgen van de kredietcrisis in Nederland. Aan de telefoon is Hans Andrť de la Porte, van de Vereniging Eigen Huis, die veel gebeld wordt door verontruste huiseigenaren.

Het nieuwsoverzicht
Van woensdag 1 oktober 2008

Vochtige streken
Susan Smit bespreekt vandaag wel heel tegengestelde boeken. De eerste is 'Vochtige Streken' van de Duitse presentatrice Charlotte Roche. Zoals de titel al doet vermoeden komt er veel seks in voor en in Duitsland schijnt het boek megapopulair te zijn. En het is Kinderboekenweek. Susan besteedt aandacht aan kinderboekenschrijver Paul van Loon, die 25 jaar in het vak zit. En een boekje van Joris Lutz: Fred en de Gouden Harp.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 1 oktober door de KRO. Te gast was Susan Smit.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie