Uitzending
Goedemorgen Nederland - 29-9-2008

29-9-2008

Goedemorgen Nederland

1755 x bekeken | 0 reacties
6
Fortis doet ABN-Amro van de hand
Fortis wordt bijna geheel genationaliseerd. Nederland, BelgiŽ en Luxemburg investeren ruim 11 miljard euro in de bank en verzekeraar. In ruil daarvoor worden de landen voor 49 procent eigenaar van de bank. En Fortis doet ook ABN/Amro van de hand. Maar wat zijn eigenlijk de gevolgen voor de klant? We bellen met Sylvester Eijffinger, hoogleraar economie bij de Universiteit van Amsterdam.

Verdachte bekent contact met Marlies
Waar is Marlies van de Kouwe? De vorige week aangehouden verdachte heeft inmiddels bekend dat hij contact heeft gehad met Marlies. Hoe dat precies zit vertelt misdaad-journalist Johan van den Heuvel, die ook contact heeft gehad met de ouders van Marlies. En aan de telefoon is Bòi Antoin, hoofdredacteur van dagblad Extra op Bonaire.

Het nieuwsoverzicht van maandag 29 september
Het nieuwsoverzicht van maandag 29 september 2008, gepresenteerd door Raja Felgata

WK wielrennen
Het zou de koers van Bettini worden, het werd Balan. En hoe lang is het eigenlijk geleden dat een Nederlander won? Marcel RŲzer schuift aan om terug te blikken op het WK wielrennen van afgelopen weekend: 'Het was een prachtige koers. Balan was de terechte winnaar'.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland was Sylvester Eijffinger te gast. Bram Rekers deed in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. De presentatie was in handen van Raja Felgata. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op maandag 29 september door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie