Uitzending
Goedemorgen Nederland - 22-9-2008

22-9-2008

Goedemorgen Nederland

1125 x bekeken | 0 reacties
6
Sonja Bakker
Lekkere en natuurlijk gezonde recepten, een Schijt-Aan-Sonja-column en reportages vullen 'De Sonja'. Het tijdschrift van Sonja Bakker ligt vanaf morgen in de winkel, ze vertelt in Goedemorgen Nederland televisie alvast wat we van de eerste editie mogen verwachten: 'Puur, onafhankelijk, nuchter en voor gewone mensen'. De kritiek op haar dieet is ook terug te zien in het magazine: 'Mijn methode is geen toverformule, maar het is wel gezond. 1.700.000 miljoen mensen zijn aan het sonjabakkeren, dat zijn 1.700.000 meningen'.

sport 2
Iedere maandag een dosis sport, vandaag bespreken we natuurlijk de bloedstollende klassieker Feyenoord – Ajax. Afgelopen weekend geen winnaar, wel een boel kritiek op de scheidsrechter. Sportauteur Marcel Rözer vindt het niet eerlijk om de scheids zo hard aan te pakken: 'Eigenlijk moet je na de wedstrijd gaan kijken wie er geen fouten gemaakt heeft, en die mag dan iets zeggen over de scheidsrechter. Het is een erg ondankbare baan, wie wil dat nou?' Verder nemen we het jonge voetbaltalent en de coaches van de wedstrijd door.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland was Sonja Bakker te gast. Bram Rekers deed in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op maandag 22 september door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie