Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 23-11-2009

23-11-2009

Goedemorgen Nederland

1026 x bekeken | 0 reacties
5
De Mexicaanse griep
De GGD’s staan vanaf vandaag voor een megaklus: 830 duizend kinderen en 179 duizend ouderen kunnen zich vandaag laten inenten tegen de Mexicaanse Griep.

Te gast in de studio zijn:
- Huub Schellekens, Hoogleraar Farmaceutische Biotechnologie Universiteit van Utrecht
- Ewout Fanoy, Arts Infectieziektenbestrijding GGD Midden-Nederland

Verslaggever Marcel Dekker is live aanwezig bij de officiële aftrap van de grote vaccinatiecampagne in de Essesteyn Sporthal in Voorburg.

Margriet Winter Fair
De grote Margriet Winter Fair is weer van start gegaan. Verslaggever Bram Reker sprak vanochtend niet met de de vele vrouwelijke bezoekers maar juist met hun partners. Hij peilt de meningen bij een aantal mannelijke bezoekers. Moesten ze nou met hun partner verplicht mee of zijn ze echt uit vrije wil meegegaan?

Mag Alberto Contador volgend jaar starten?
Hij won dit jaar de Tour de France maar mag Alberto Contador volgend jaar wel weer van start gaan in de Tour? Marcel Rözer is zoals iedere maandag in de studio en praat niet alleen over het afgelopen sportweekend maar ook over de twijfel die is ontstaan over het wel of niet mogen starten van Contador in de Tour van 2010. Dit alles heeft vooral te maken met het feit dat de ploeg van Contador, Astana zich in een gevaarlijk gebied begint wat betreft het aanvragen en verkrijgen van een licentie voor de volgende Tour.

Nieuwe campagne gemeente Rotterdam voor jongeren
Een vriendje die je slaat, bedreigt, opsluit in huis of financieel uitbuit. Het overkomt 1 op de 5 meisjes. De gemeente Rotterdam komt in actie. Wethouder Jantine Kriens is in de studio om de nieuwe campagne van de gemeente toe te lichten; zo is de Love Alert telefoonlijn (waar jongeren geweld e.d. kunnen melden) en een 'relatie check' website in het leven geroepen.

Jan Ykema in de studio
Schaatsheld, ex-drugsverslaafde en tegenwoordig schaatstrainer Jan Ykema schuift aan bij Sven. Zijn bewogen leven is vastgelegd in een biografie en hij is bij ons om over die biografie te praten.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 23 november door de KRO. Te gast waren Jan Ykema, Jantine Kriens en Marcel Rözer. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie