Uitzending
Eva TV - Aflevering 5

Aflevering 5

Eva TV

7-5-2010

| 1988 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week in Eva’s Aanpak staan Judith en Benno centraal. Dit stel loopt in hun huwelijk tegen grote verschillen in karakter aan. Kan Fina ze helpen?
Judith wordt gelukkig van sructuur, Benno ontspant juist van een wat minder georganiseerd bestaan. Sinds Benno thuiszit, op zoek naar een nieuwe baan, en dus meer tijd kan doorbrengen met Judith lopen de twee steeds meer tegen deze verschillen aan. Benno: “Ik zie het nut er niet van in om mijn verfblikken tussendoor op te ruimen als ik nog niet klaar ben met klussen, maar Judith wordt stapelgek van mijn zooi”. Fina geeft adviezen over het sluiten van compromissen en over het omgaan met verschillen in je huwelijk.

Eva's kledingcoach
Deze week komt Marisa naar kledingcoach Maggy met de uitdaging haar in het nieuw te steken. Marisa noemt zichzelf een tuimelaar: smalle schouders met brede heupen. Ze koopt altijd zwarte kleding met rode accenten. Dat past goed bij haar Spaanse roots, maar eigenlijk wil Marisa weleens iets anders. Maggy gaat op zoek naar passende outfit voor haar, zonder dat Marisa haar eigen stijl verliest.

Eva van de week
Marion ontmoet in deze aflevering Nella Davidse. Nella Davidse wist op haar veertiende al dat ze God wilde dienen in haar leven. Uiteindelijk vertrok ze op haar 34e als zendelinge naar Thailand. Ze startte daar, met een team van Jeugd met een Opdracht, het Tamar Centrum in Pattaya, de sekstoerismehoofdstad van Thailand. In Pattaya biedt ze hulp aan Thaise prostituees. Nella: "Ik liet heel veel zekerheden achter, mijn baan, mijn huis, familie, vrienden, maar heb er ook veel voor terug gekregen”.

Deze uitzending van het programma Eva TV met de titel Aflevering 5 is uitgezonden op vrijdag 7 mei door de EO. De presentatie was in handen van Marion Lutke.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie