Uitzending
Eva TV - 30-4-2010

30-4-2010

Eva TV

5178 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week in Evas Aanpak zien we een herkenbare situatie tussen de vriendinnen Rita en Jeanette. Rita en Jeanette zijn al bijna vijftien jaar beste vriendinnen. Zagen ze elkaar vroeger bijna iedere dag, tegenwoordig kan er maar zo een half jaar tussen zitten.Eva is een magazine op tv waarin Marion Lutke de kijker meeneemt in een flow van vijf inspirerende onderdelen.
Zo is er elke week de Eva van de week: een vrouw die anderen inspireert door hetgeen ze in het dagelijks leven doet.
Eva's kledingcoach geeft advies aan de hand van een kledingprobleem.
In Eva vindt kijk je naar wat vrouwen op straat vinden van een pittige stelling.
Eva's agenda inspireert je om in het weekend wat leuks te gaan doen en in Eva's aanpak zie je een dilemma binnen een relatie waarover de Eva-coach een advies geeft.
Een relaxed programma voor de vrijdagavond dat boeiend genoeg is om het weekend in te gaan met nieuwe ideen.

Eva's Aanpak
Sinds Rita moeder is van Thijs, haar zoontje van tien maanden, weet ze niet meer waar ze de tijd vandaan moet halen om Jeanette te zien. Jeanette is al wat langer moeder en weet inmiddels dat het lastig is om vriendschappen te onderhouden. Maar Rita legt zich er niet bij neer: Er zitten niet meer uren in mijn dag, maar misschien heeft Fina toch d tip hoe ik in contact blijf met Jeanette? Marion stelt deze vraag aan Eva-coach Fina, die tips geeft over het onderhouden van vriendschappen bij een druk leven.

Eva's kledingcoach
Deze week geeft Evas Kledingcoach Maggy advies aan Rianne. Rianne is binnen een jaar maar liefst 45 kilo afgevallen. Geweldig natuurlijk, maar ze moet nog erg aan haar nieuwe figuur wennen en heeft geen idee welke kleding haar nu mooi staat. Als ze gaat winkelen koopt ze nog steeds dezelfde kleding als een jaar geleden. Maggy laat Rianne zien hoe ze aan haar nieuwe figuur gewend kan raken, wat haar nu goed staat en met welke kleding haar nieuwe figuur het beste uit komt.

Eva van de week
De Eva van de week is Christa Rosier. Christa werkte als omroepster voor EO-televisie, is getrouwd met Victor en moeder van twee kinderen. Ze heeft een eigen schildersatelier en maakt prachtige schilderijen. Alles werd anders toen ze hun 14-jarige zoon Ephraim verloren na een vreselijke ziekte. Daarnaast worstelt ze al jaren met borstkanker en verloor hierdoor haar beide borsten. Toch zegt Christa nu meer vertrouwen in God te hebben dan ze ooit gehad heeft. Ze staat sterker in haar geloof. Christa: Er staat ook nergens in de bijbel dat het leven makkelijk zou zijn als je God volgt...

Deze uitzending van het programma Eva TV is uitgezonden op vrijdag 30 april door de EO. Te gast was Christa Rosier. De presentatie was in handen van Marion Lutke.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie