Uitzending
Eva TV - Aflevering 9

Aflevering 9

Eva TV

4-6-2010

| 1882 x bekeken | 0 reacties
5
Marion Lutke gaat in de voorlopig laatste aflevering van EVA op bezoek bij de inspirerende jazz zangeres Denise Jannah.Denise zong met haar fantastische, veelzijdige stem voor diverse grootheden; van Nelson Mandela en Koningin Beatrix, tot Bill en Hillary Clinton. Maar ze loopt niet naast haar schoenen, want met evenveel plezier zingt zij in verzorgingshuizen. Dat muziek troost en heelt, weet Denise als geen ander. Daarom wil zij anderen inspireren met haar gevoelige, doorleefde teksten. Denise: “Ik voel mij als musicus verantwoordelijk, alleen al omdat muziek zelf iets heel groots is. Het is mijn wens dat mensen die naar mijn muziek luisteren door mijn muziek hun problemen kunnen verwerken.

Eva's aanpak
Deze week in Eva’s Aanpak gaan we naar Marloes en haar dochter Michelle (16). Marloes heeft al geruime tijd last van een dwangstoornis. Dat is natuurlijk sowieso lastig, maar wat het extra moeilijk maakt is dat Marloes niet goed weet hoe ze hier met haar kinderen over moet praten. Kortgeleden heeft haar oudste dochter Michelle opgebiecht dat ze ook last heeft van een aantal dezelfde klachten als haar moeder. Marloes is benieuwd wat Eva-coach Fina haar adviseert over hoe zij en Michelle hier mee om kunnen gaan.

Eva's kledingcoach
Kledingcoach Maggy geeft advies aan Adrie die specifiek op zoek is naar feestelijke kleding voor de bruiloft van haar zoon. Ze heeft geen idee wat ze aan moet en weet ook niet zo goed wat haar stijl nu eigenlijk is. Zelf kiest ze snel voor iets onopvallends, maar dat vind ze niet gepast als moeder van de bruidegom. Ze wil graag kleding die niet te onopvallend is, maar ze wil ook weer niet te uitbundig gekleed gaan! Voor Maggy weer een verrassende uitdaging!

In deze uitzending van Eva TV was Denise Jannah te gast. De presentatie was in handen van Marion Lutke. Deze uitzending van het programma Eva TV met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op vrijdag 4 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie