Uitzending
Eva TV - 16-4-2010

16-4-2010

Eva TV

1964 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zien we in Eva’s Aanpak het conflict tussen Lisette en Jochem. Lisette en Jochem zijn de ouders van Jesse en Yara, twee drukke kindjes van 2 en 3.

Beide willen ze hun kinderen graag een liefdevolle en goede opvoeding geven, maar wat is de juiste manier? Daar komen ze samen niet uit. Terwijl Lisette haar kinderen duidelijke regels en grenzen wil aanleren en streng tegen ze optreedt, houdt man Jochem vast aan een vrijere opvoeding. Eva-coach Fina praat met Marion over opvoeding, het hanteren van regels, en hoe je het in je huwelijk leuk houdt als de opvoeding tegenvalt.

Eva's kledingcoach
Aan kledingcoach Maggy deze keer de uitdaging om Marja een nieuwe look te geven. Marja is namelijk erg onzeker over wat haar staat. Als ze gaat winkelen komt ze telkens met hetzelfde rokje thuis... ze heeft nu zo'n 12 dezelfde effen rokjes in haar kast hangen! Maggy laat Marja zien wat haar nog meer goed staat.

Eva van de week
Marion Lutke gaat op bezoek bij Suzanne Hetyey, een inspirerende vrouw. Suzanne is de initiatiefneemster van Care for Family, een stichting die praktische hulp biedt aan arme gezinnen. Hiervoor organiseert ze verwendagen, maakt ze boodschappakketten voor bijstandsvrouwen en biedt ze, waar nodig, een luisterend oor in het inloophuis dat ze heeft geopend. Suzanne is van beroep schoonheidsspecialiste maar zet zich, ondanks haar slechte gezondheid, nu volledig in voor die vrouwen met hun gezinnen die het minder hebben.

Deze uitzending van het programma Eva TV is uitgezonden op vrijdag 16 april door de EO. De presentatie was in handen van Marion Lutke.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie