Uitzending
Eva TV - 23-4-2010

23-4-2010

Eva TV

3299 x bekeken | 0 reacties
6
In Eva’s Aanpak wordt de relatie van Margreet met dochter Debora onder de loep genomen. Margreet vindt het erg lastig om gezag te houden over haar puberende dochter Debora.

Nu Margreet werkt, en niet meer alleen thuismoeder is zoals vroeger, verwacht ze wat meer steun van Debora, maar die is daar echt niet blij mee. Margreet heeft het gevoel dat Debora weinig respect voor haar heeft en dat zij uit elkaar groeien. Eva-coach Fina geeft advies over wat je kan verwachten van een puber, het maken van afspraken en over de veranderende band met opgroeiende kinderen.

Eva's kledingcoach
Kledingcoach Maggy geeft deze week aan Astrid advies. Astrid vindt zichzelf wat klein en stevig en ze heeft een grote boezem, maar ze zou zo graag langer en slanker willen zijn. Maggy geeft haar tips over oa. welke broek haar het beste staat en ze helpt haar kleding uit te zoeken waarin ze er langer en slanker uitziet.

Eva van de week
Deze week bezoekt Marion Lutke Marjan Holtvlüwer. Deze sterke vrouw richtte 3 jaar geleden samen met haar man het succesvolle Wereldhypotheek op. Het concept: voor elke hypotheek, afgesloten bij de betrokken banken, wordt er in een ontwikkelingsland een huis gebouwd. Dit succes ontstond niet zomaar: Haar drukke baan als kinderrechter en de baan van haar man kostte hen bijna hun huwelijk. Daarom gooide ze vier jaar geleden het roer drastisch om. Marjan is gaan zoeken naar wat ze vanuit haar hart wil doen en waarom ze de dingen doet die ze doet. Marjan: “Mijn geluk haalde ik uit de dingen ik deed, nu haal ik mijn geluk en voldoening uit wie ik ben.”

Deze uitzending van het programma Eva TV is uitgezonden op vrijdag 23 april door de EO. De presentatie was in handen van Marion Lutke.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie