Uitzending
Eva TV - Aflevering 8

Aflevering 8

Eva TV

28-5-2010

| 2816 x bekeken | 1 reacties
5
In Eva van de week staat de inspirerende Helene Esmeijer centraal. Zij is, samen met haar in 2002 overleden man Nol, bekend van Open Huis. Dertig jaar lang kwamen wekelijks op zaterdagavond een grote groep jonge mensen bij hen thuis om te praten over het geloof. Soms waren dit er wel 150! Duizenden jongeren zijn door Helene en Nol met het geloof in aanraking gekomen. Ook nu haar man Nol is overleden is Helene nog steeds een inspiratie voor de vele jongeren met wie ze een band heeft opgebouwd.

Eva's aanpak
Deze week zien we in Eva’s Aanpak het echtpaar Ton en Jantine. Ton en Jantine zijn een jong ambitieus stel met een zeer herkenbaar probleem: ze voelen zich geleefd. Ton werkt hard en veel, soms wel 60 uur per week. En hoewel Jantine minder is gaan werken om bij hun zoontje Corné te zijn, heeft zij het gevoel dat ze het alleen meer drukker heeft gekregen. Marion gaat langs bij dit drukke gezin om hun tijdsmanagement onder de loep te nemen. Wat kunnen zij doen om, ondanks hun volle leven, niet het gevoel te hebben de hele dag op de klok te moeten kijken? Eva-coach Fina geeft hen tips.

Eva's kledingcoach
Verder geeft Eva’s Kledingcoach Maggy Bertine advies. Bertine heeft een leidinggevende functie, maar door haar jeugdige uitstraling en vrolijke kledingstijl voelt ze zich niet altijd geloofwaardig. Bertine wil graag zakelijker overkomen, maar met behoud van haar eigen stijl. Een goede uitdaging voor Maggy!

Deze uitzending van het programma Eva TV met de titel Aflevering 8 is uitgezonden op vrijdag 28 mei door de EO. De presentatie was in handen van Marion Lutke.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie