Uitzending
EenVandaag - De wereld van morgen

De wereld van morgen

EenVandaag

26-6-2019

| 373 x bekeken | 0 reacties
4
Hoe ziet leven er in de toekomst uit?
Aan de vooravond van de vierde IndustriŽle Revolutie zoomt het programma in op ontwikkelingen en innovaties die de wereld beter maken.

Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde IndustriŽle Revolutie zoomt De Wereld van Morgen in op ontwikkelingen en innovaties die de wereld beter maken. Dag in dag uit houden wetenschappers, bedrijven en organisaties zich bezig met technologieŽn die de meest uiteenlopende problemen oplossen. Van de ontwikkeling van de zelfrijdende auto tot de inzet van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg. Het programma toont spraakmakende innovaties die niet eens zo heel lang meer op zich laten wachten. Daarnaast is er aandacht voor de winnaar van de Nederlandse Innovatie Prijs 2019.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag met de titel De wereld van morgen werd uitgezonden op woensdag 26 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie