Uitzending
EenVandaag - 29-6-2019

29-6-2019

EenVandaag

522 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuwe Twitter-regels voor omstreden tweets van politici
Twitter heeft een nieuwe aanpak voor tweets van omstreden politici. Waar 'normale' twitteraars zich aan strenge regels moeten houden, is dat voor politici niet altijd het geval. Toch verandert er nu iets.

Normaal worden tweets verwijderd of worden zelfs accounts verwijderd als twitteraars zich niet aan de regels houden, maar politici mogen bepaalde dingen wel twitteren, in het kader van het algemeen belang. Denk aan tweets van de Amerikaanse president Trump, die niet altijd aan de regels voldoen.

Burgemeester Van Zanen: 'Tramschietpartij is aanslag op gemeenschap'
Een aanslag op de gemeenschap, zo noemt burgemeester Jan van Zanen van Utrecht de schietpartij in de Utrechtse tram. Vier mensen kwamen om, twee raakten zwaargewond.

"18 maart zit in mijn kop", zegt de burgervader over die dag in een speciale uitzending van EenVandaag waarin hij met hulpverleners terugblikt.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 29 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie