Uitzending
EenVandaag - 5-9-2020

5-9-2020

EenVandaag

170 x bekeken | 0 reacties
6
Politieke special: waar gaan de verkiezingen van 2021 over?
Je zou het door de coronacrisis bijna vergeten, maar over een half jaar vinden er Tweede Kamerverkiezingen plaats. Wij vroegen kiezers wat de komende tijd volgens hén de belangrijkste thema’s in de Nederlandse politiek zouden moeten zijn.

In januari zei premier Rutte nog dat immigratie een speerpunt zou worden bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2021.

Dat loopt allemaal even anders. Voorlopig is het vooral corona dat de klok slaat in Den Haag. Vinden kiezers dat ook het belangrijkste thema? En aan welke andere onderwerpen moeten politici aandacht geven? Wij vroegen ruim 27.000 mensen zelf op te schrijven wat in aanloop naar de verkiezingen de belangrijkste onderwerpen in de Nederlandse politiek moeten zijn. En uit de tienduizenden inzendingen kwam een duidelijk beeld naar voren. Dit zijn de meest genoemde onderwerpen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 5 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee