Uitzending
EenVandaag - 29-4-2009

29-4-2009

EenVandaag

1283 x bekeken | 0 reacties
6
Tamiflu illegaal online te koop
De verkoop van het medicijn Tamiflu op online apotheeksites is explosief gestegen na de berichten over varkensgriep. Normaal gesproken is Tamiflu is alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift. Het slikken van Tamiflu heeft ook pas zin als je besmet bent met het virus. Maar op internet kan je het voorschrift makkelijk omzeilen. Daar moet je wel voor betalen: de officiële prijs voor 10 pillen Tamiflu is EUR 29,-, op internet betaal je EUR 80,- tot EUR 200,- . Wat vinden de apothekers en huisartsen hiervan? Is het gevaarlijk? En is het wel nodig om Tamiflu te hamsteren?

IJsselstein Vandaag: lokale krant mist adverteerders
Lokale krant Zenderstreeknieuws heeft het moeilijk in IJsselstein. Vorig jaar konden ze nog adverteerders krijgen voor acht pagina's, nu blijft het bij twee. EénVandaag volgt Lysette, een journaliste die steeds minder kopij hoeft te leveren bij gebrek aan pagina's, en Chris Abels die over de advertenties gaat op de redactie. Hij ziet een teruggang in de advertenties bij onroerend goed, auto's en personeelsadvertenties, en moet voor het eerst actief adverteerders werven. EénVandaag volgt de inwoners van IJsselstein en laat hen zelf aan het woord via weblogs en reportages.

Gesprek met de minister-president
Het wekelijkse gesprek met de minister-president. We spreken met minister-president Balkenende over de gebeurtenissen van de afgelopen week.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 29 april door de AVRO en de TROS. Te gast was Jan Peter Balkenende.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie