Uitzending
EenVandaag - 23-5-2017

23-5-2017

EenVandaag

432 x bekeken | 0 reacties
5
22 doden bij aanslag Manchester
Bij een concert van de zangeres Ariana Grande in Manchester zijn na een zelfmoordaanslag 22 doden en 59 gewonden gevallen, onder wie kinderen. Zo meldt de politie in Manchester.

Is Tom Dumoulin Neerlands nieuwe wielerhoop?
Feyenoordfans moesten achttien jaar wachten op een landskampioenschap, Ajaxfans moesten 21 jaar wachten op een Europese finale. Maar de hoofdprijs voor geduld gaat naar Nederlandse wielerfans. 37 jaar is het geleden dat een Nederlandse renner een grote ronde won. Nu is Tom Dumoulin dé hoop en de held van Nederlandse wielerfans. Want hij kan de Giro winnen.

Onderzoek: imago en salaris basisschooldocent daalt
Het uurloon van basisschooldocenten is vanaf 1998 vrijwel structureel dalende. En ook het verschil tussen de salarissen voor docenten in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs lopen steeds verder uit elkaar. Dit blijkt uit een onderzoek dat het ROA, het onderzoekscentrum voor onderwijs en arbeidsmarkt, van de Universiteit Maastricht publiceert.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 23 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie