Uitzending
EenVandaag - 25-5-2017

25-5-2017

EenVandaag

365 x bekeken | 0 reacties
6
Libische gemeenschap Manchester in shock na aanslag
De Libische gemeenschap in Manchester heeft met afschuw gereageerd op de aanslag van afgelopen donderdag. Voorzitter van de Libische Maatschappij Mohamed Fadil is nog steeds in shock om te leren dat Abedi achter de aanval zat. 'Het is moeilijk te geloven dat hij tot zoiets in staat is. Dat had ik hem nooit zien doen'

Trump in Brussel: kan hij de relatie met andere leiders herstellen?
President Donald Trump heeft bij zijn bezoek aan Brussel een flink aantal plooien glad te strijken. Hij was in het verleden niet bepaald lovend over de EU en de NAVO is volgens hem zelfs 'overbodig'. *

Britten boos om gelekte foto's aanslag Manchester
Amerikaanse inlichtingendiensten zouden informatie vanuit Manchester gelekt hebben naar Amerikaanse media. Tot grote irritatie van de Britse politiediensten.

Hoe is het met de 19 donorkinderen van Karbaat?
Deze week werden de donkerste vermoedens van een groep donorkinderen, verwekt in een kliniek in Barendrecht, bevestigd. Vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat heeft naast het sperma van donoren ook zijn eigen zaad gebruikt. Het nieuws sloeg in als een bom. EenVandaag spreekt met Wendy Nendels. Ze weet sinds maandag dat Jan Karbaat haar biologische vader is. Maar voor hem heeft ze geen goed woord over. Het is een 'vieze, vuile huichelaar', vertelt ze.

Politieteam High Tech Crime onderzoekt aanval WannaCry
Het is volgens de politie op dit moment de belangrijkste dreiging die uitgaat van cybercrime: computeraanvallen met ransomware. Zoals het gijzelsoftware-virus WannaCry, dat de afgelopen weken in de hele wereld slachtoffers maakt.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 25 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie