Uitzending
EenVandaag - 19-5-2017

19-5-2017

EenVandaag

477 x bekeken | 0 reacties
5
Lijfwachten Erdogan vallen demonstranten aan in VS
Nieuwe beelden van Erdogan's lijfwachten, die deze week een protest tegen Erdogan uiteensloegen in Washington, zorgen voor ophef. Op die beelden is namelijk te zien dat Erdogan zijn bodyguards rechtstreeks opdracht lijkt te geven tot geweld tegen de demonstranten.

Jongeren demonstreren in Suriname tegen Bouterse
Zaterdag staat er een grote demonstratie op stapel in Suriname. Vakbonden, oppositie maar vooral jongeren demonstreren. Tegen de hoge prijzen, de zwakke economie en vooral tegen het beleid van president Desi Bouterse. Dat de jonge generatie voorop loopt is niet gek, want zij worden het hardst getroffen door de zwakke economie.

De otter is niet welkom in Limburg, zeggen CDA en VVD
De statenleden van Limburg Rudy Tegels (CDA) en Herman Nijskens (VVD) willen niet dat er otters worden bijgeplaatst in hun provincie. De politici zijn principieel tegen het plaatsen van dieren die er natuurlijk niet meer voorkomen

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 19 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie