Uitzending
EenVandaag - 18-5-2017

18-5-2017

EenVandaag

429 x bekeken | 0 reacties
5
VVD-voorzitter Henry Keizer stapt op na aangifte
VVD-voorzitter Henry Keizer legt per direct zijn functie zeer. Dinsdag maakte EenVandaag bekend dat Pieter Lakeman van de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie aangifte heeft gedaan van oplichting door Keizer. Dat blijkt nu de druppel te zijn geweest.

Blokker wilde vernieuwing staken en oude formule terug
. Blokker heeft begin dit jaar op het punt gestaan de hele vernieuwingsoperatie van haar winkels te staken en terug te grijpen op de oude formule met het oude logo. De directie van de winkelketen kreeg de opdracht een advies van een extern bureau met die strekking per direct uit te voeren. Dat blijkt uit documenten in het bezit van EenVandaag. De koerswijziging is uiteindelijk niet doorgezet.

Ben jij gelukkig of woon je in Rotterdam?
Negen op de tien inwoners van Ede is gelukkig en daarmee is het de gelukkigste stad van Nederland. Dat blijkt althans uit onderzoek van de Atlas voor Gemeenten. De gemeentelijke geluksindex geeft aan welk deel van de bevolking gelukkig is.

Iraanse verkiezingen: heeft de bevolking wel een keuze?
Op 19 mei mogen de IraniŽrs naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Deze verkiezingen zijn belangrijk voor de bevolking van Iran, maar ook voor de relatie tussen Iran en het westen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 18 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie