Uitzending
EenVandaag - 20-5-2017

20-5-2017

EenVandaag

376 x bekeken | 0 reacties
6
De terugkeer van Twin Peaks
Nadat de fans er 27 jaar op hebben moeten wachten, verschijnt op 21 mei het lang verwachte derde seizoen van David Lynch's Twin Peaks.

Kamp wil ingrijpen bij bedrijfsovernames
AkzoNobel, Unilever, KPN, PostNL, Fox-IT: de lijst van Nederlandse bedrijven die in trek zijn bij buitenlandse bedrijven op overnamepad is lang. Minister Kamp (Economische Zaken) wil nu ingrijpen om bedrijven van Nederlandse bodem te kunnen beschermen tegen vijandige overnames, zo vertelt hij vandaag in de Telegraaf

Trumps bewogen week
De afgelopen week woedde er weer een politieke storm in Washington D.C. Het lijkt in het Trump tijdperk eerder regel dan uitzondering. Het Rusland dossier blijft het Witte Huis achtervolgen en dreigt het presidentschap compleet te overschaduwen.

50 jaar later: 'Brusselse brand was een aanslag'
Maandag 22 mei 1967, nu bijna vijftig jaar geleden, voltrok zich een ramp in het mondaine Brusselse warenhuis L'Innovation. Aan het begin van de middag brak er een brand uit die 323 mensen het leven ontnam en aan honderden anderen ernstige brandwonden toebracht. Volgens de Belgische autoriteiten was kortsluiting de oorzaak. Maar was dat wel zo?

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 20 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie