Uitzending
EenVandaag - 12-10-2021

12-10-2021

EenVandaag

184 x bekeken | 0 reacties
7
Veel mensen zoeken naar manieren om de gasrekening laag te houden
Door de exploderende gasprijzen gaan mensen op zoek naar alternatieven om de energierekening laag te houden. Isolatiebedrijven kunnen de vraag bijna niet aan, ook bij winkels van pelletkachels merken ze een grotere belangstelling.

"We merken enorm veel meer belangstelling", vertelt Suzanne Bakker van pelletkachelwinkel Passie voor Pellets. "Met zo'n kachel in je hoofdverblijf bespaar je enorm op de gasrekening."

Studieschuld? Die telt nu ook ongevraagd mee bij je hypotheekaanvraag
Een studieschuld verzwijgen zodat je een hogere hypotheek kan aanvragen. Het was simpel, maar dat lijkt voorbij. Banken kunnen namelijk vanaf nu je schuld bij DUO opvragen, als je toestemming geeft. En die gaan banken op termijn eisen, zegt Oscar Noorlag.

Ben je eerlijk bij de aanvraag van een hypotheek als de financieel adviseur om je studieschuld vraagt, dan is er niet veel aan de hand. Maar verzwijg je je schuld zodat je een hogere hypotheek kunt krijgen, dan gaat er wat veranderen.

Coronabeleid Verenigd Koninkrijk faalde in het begin
Het beleid van de Britse regering in de eerste weken van de coronapanemie wordt de 'grootste gezondheidblunder ooit' genoemd. Oorzaken: de focus op groepsimmuniteit en de late lockdown. In Nederland verschijnen naar verwachting straks ook onderzoeken.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 12 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  Veel mensen zoeken naar manieren om de gasrekening laag te houden Door de exploderende gasprijzen gaan mensen op zoek naar alternatieven om de energierekening laag te houden. Isolatiebedrijven kunnen de vraag bijna…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten