Uitzending
Editie NL - Aflevering 139

Aflevering 139

Editie NL

12-7-2019

| 127 x bekeken | 0 reacties
3
Met in deze uitzending: -Drugssmokkel met duikboot. -Medisch dossier premier privé. -Vierdaagse: 4 dagen jeuk? -Spider-Man in Broek op Langedijk.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Spider-Man in Broek op Langedijk
Wereldwijd maken bioscoopbezoekers opeens kennis met het dorp Broek op Langedijk. Dat komt door de nieuwe film Spider-Man: Far From Home. En ver van huis is de superheld inderdaad: hij is opeens in Noord-Holland beland.

Vierdaagse: 4 dagen jeuk?
Brandende zon, blaren, spierpijn of stortbuien.. Noem het op en de Nijmeegse Vierdaagselopers hebben het de afgelopen jaren voor de kiezen gehad. Dit jaar is er nog een andere uitdaging: de eikenprocessierups. Hoe haal je de eindstreep zonder vol te zitten met huiduitslag van het beestje?

Medisch dossier premier privé
Moeten politici openheid van zaken geven als ze last hebben van gezondheidsklachten? Die vraag speelt nu bondskanselier Angela Merkel in korte tijd drie keer een trilaanval kreeg. Moeten dit soort publieke figuren niet gewoon inzage geven in hun medisch dossier?

Drugssmokkel met duikboot
Ons land staat bekend als hofleverancier van XTC op de wereldmarkt. De Nederlandse politie zegt er bovenop te zitten. Drugssmokkelaars worden daardoor steeds creatiever in het omzeilen van de politie. Zo zouden zelfs duikboten ingezet kunnen gaan worden, zeggen kenners.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 139 werd uitgezonden op vrijdag 12 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie