Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

6-11-2017

| 1014 x bekeken | 0 reacties
6
Sander Schimmelpenninck
Opnieuw ligt de financiële wereld onder vuur. Nadat eerder de Panama Papers pijnlijk onthulden wie op welke manier gebruikt maakt van legale, doch niet heel ethische belastingconstructies, zijn er nu de Paradise Papers. Wederom een pijnlijk inkijkje in fiscale sluiproutes, onder meer van Bono en de koningin van Engeland. Ook in Nederland kwam het koningshuis niet positief in het nieuws: Het Parool onderzocht hoe vastgoed in Amsterdam wordt gebruikt als belegging, waardoor de prijzen te hoog worden voor de gewone man. Prins Bernhard jr. bleek nogal wat panden in bezit te hebben. Aan tafel: Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote.

Michel van Egmond en Rob Jansen
Rob Jansen is één van de bekendste voetbalmakelaars van Nederland. Hij is zaakwaarnemer van (ex-)voetballers als Marc Overmars, Dennis Bergkamp, Ronald Koeman, Dirk Kuyt en Frank én Ronald de Boer. Michel van Egmond tekende Jansens belevenissen op in het boek ‘Deal. Met Rob Jansen achter de schermen van het topvoetbal.’ Een smeuïg inkijkje in de voetballerij; van miljoenentransfers tot louche mannetjes, alles komt aan bod!

Harrie Jekkers en Cornald Maas
In het nieuwe seizoen van het tv-programma ‘Volle Zalen’ duikt Cornald Maas in het leven van zes grote theaterpersoonlijkheden. In aflevering twee: de Haagse cabaretier Harrie Jekkers. Beroemd door de hits met Klein Orkest en zijn solo-voorstellingen. Tegenwoordig leeft hij buiten de spotlights, Cornald Maas zocht hem op in Ibiza.

The International Symphony Orchestra
The International Symphonic Orchestra speelt vanavond met gastdirigent Raymond Janssen van Cadenza European Art Productions. Ze zijn in Nederland op tournee met Carl Orff’s Carmina Burana in Nederland.

Tafeldame: Hélène Hendriks
Hélène is vanavond sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Cornald Maas, Harrie Jekkers en Rob Jansen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 6 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!