Uitzending
DWDD - 9-9-2014

9-9-2014

DWDD

1847 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van dinsdag 9 september o.a.: Muziek is er van Daniel Hope en Max Richter. Tafelheer is Giel Beelen.

Midas Kwant en Peter Schreuder
Vanavond is in Silicon Valley hét Apple event waar de nieuwe iPhone 6 gepresenteerd zal worden. Een moment waar wereldwijd miljoenen Apple-fans naar hebben uitgekeken. Vorige week bereikte ons ook het nieuws dat grote technologie reuzen zoals Apple keihard jacht maken op jong (Nederlands) talent. Aan tafel zitten twee van deze talenten: Midas Kwant en Peter Schreuder.

Maxim Hartman
In het nieuwe RTL 7-programma: 'Nog Meer voor Mannen' komt Maxim Hartman op voor de 'onderdrukte man anno 2014'. In het programma worden onder andere typische mannelijke rolmodellen gevolgd en gaat Maxim op zoek naar de 'echte' man in zichzelf.

Daniel Hope en Max Richter
Van het klassieke stuk ‘De Vier Jaargetijden’ van Vivaldi maakte de Britse componist Max Richter, bekend van hedendaagse filmmuziek, een nieuwe minimalistische compositie. Deze uitvoering, met onder andere topviolist Daniel Hope, is woensdagavond 10 september te horen in de Paradiso in Amsterdam. Vanavond treden Daniel Hope en Max Richter bij ons op!

In deze uitzending van DWDD was Maxim Hartman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 9 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie