Uitzending
DWDD - 8-9-2014

8-9-2014

DWDD

1579 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de uitzending van maandag 8 september o.a.: Peter R. de Vries, Alexander Klöpping en Tristan Hupe. Muziek is er van Mieke Stemerdink, tafeldame is Evi Hanssen.

Peter R. de Vries
In 1888 werden in London vijf prostituees op gruwelijke wijze door Jack the Ripper vermoord. De identiteit van deze seriemoordenaar bleef lange tijd een raadsel. Volgens de Britse krant The Daily Mail is dit mysterie nu opgelost. Met behulp van DNA-onderzoek lijkt het erop dat de moorden zijn gepleegd door de Poolse immigrant Kosminski. Hij was in 1888 al één van de verdachten. Hiermee lijkt een einde te zijn gekomen aan een verhaal dat een inspiratiebron was voor veel boeken en films. Aan tafel: Peter R. de Vries.

Alexander Klöpping en Tristan Hupe
San Franscico, Hong Kong, Londen, Kaapstad, New York, Boedapest en Berlijn, zomaar wat steden die al zijn gegrepen door het mysterie van de Escape Rooms. Deze zomer doken ze ook in Nederland ineens overal op. Het idee: je laat je met een groep mensen vrijwillig opsluiten in een kamer vol ingewikkelde puzzels die je een voor een op moet lossen om er weer uit te komen, dit alles onder druk van een tikkende klok natuurlijk. In de uitzending een live demonstratie. Aan tafel: Alexander Klöpping en Tristan Hupe.

Mieke Stemerdink
Mieke Stemerdink was de frontvrouw van de in de jaren tachtig en negentig zeer succesvolle rock-'n-rollband De Gigantjes. Vanaf 1999 startte ze een solocarričre en op 4 september 2014 verschijnt haar album 'Oh, Liefde' bij het label TopNotch.

In deze uitzending van DWDD waren Evi Hanssen, Mieke Stemerdink, Alexander Klöpping en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 8 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie