Uitzending
DWDD - 3-9-2014

3-9-2014

DWDD

1686 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Twan Huys, Paulien Cornelisse, Arjen Lubach, deelnemers van The Undateables, Nielson, Nico Dijkshoorn. Tafelheer: Paul de Leeuw.

Onthoofdingsvideo IS: Twan Huys
Twee weken geleden bracht IS een video naar buiten waarop te zien was hoe de Amerikaanse journalist James Wright Foley werd onthoofd. Gisteren verscheen weer een onthoofdingsvideo van de terreurgroep. Ditmaal ging het om de Amerikaanse journalist Steven Sotloff die in augustus 2013 werd ontvoerd in Syrië. In de video ‘A Second Message to America’, richt de beul zich rechtstreeks tot president Obama. De onthoofding is een vergelding voor de luchtaanvallen in Irak. De druk op de Amerikaanse president neem toe na deze twee onthoofdingsvideo’s. Gaat hij nu ingrijpen tegen IS? Aan tafel: Twan Huys.

The Undateables
Vanavond om 21.10 uur op NPO 3 is de eerste aflevering van het tweede seizoen van het televisieprogramma ‘The Undateables’. In iedere aflevering worden drie jonge mensen gevolgd die door hun verstandelijke of lichamelijke beperking moeite hebben om de liefde van hun leven te vinden. Vanavond zijn vier deelnemers te gast: Wouter (van het vorige seizoen), Frank, Arnoud en Denise.

Taalrubriek: Paulien Cornelisse en Arjen Lubach
Taal is veranderlijk én verraderlijk. Dagelijks duiken nieuwe termen en uitdrukkingen op, waarvan sommige het tot ware hype schoppen. Soms bewust, vaker onbewust, wordt ons immer uitdijende taaluniversum verrijkt.

Ook dit seizoen houden Arjen Lubach en Paulien Cornelisse voor ons de ontwikkelingen in de Nederlandse taal bij. Welke nieuwe woorden zijn er bij gekomen, waren er mooie verhaspelingen, of flinke uitglijders te vinden?

In deze uitzending van DWDD waren Arjen Lubach, Nico Dijkshoorn, Paul de Leeuw, Paulien Cornelisse en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 3 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie