Uitzending
DWDD - 9-12-2013

9-12-2013

DWDD

1462 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending onder meer: Michiel van Erp, taal met Arjen Lubach en Paulien Cornelisse. Muziek is van Sofia Dragt. Tafeldame is Sylvana Simons.

'Tijd Van Je Leven': Michiel van Erp
Twee jaar geleden, op 11-11-11, ging de eerste serie in de documentaire reeks ‘Tijd Van Je Leven’ in premičre. Een portret over elf kinderen, toen allemaal elf jaar oud, die tot hun achttiende gevolgd zullen worden. Komen de dromen van de kinderen uit? En in hoeverre wijkt hun toekomst af van de wensen van hun ouders? Op 16, 17,18, 19 en 20 december is te zien hoe het ze in het afgelopen jaar is vergaan, vanavond maken we alvast de balans op met de kinderen zelf en de man die hun verhaal vastlegt, Michiel van Erp.

Arjen Lubach, Paulien Cornelisse
Taal is veranderlijk. Dagelijks duiken nieuwe termen en uitdrukkingen op, waarvan sommige het tot ware hype schoppen. Arjen Lubach en Paulien Cornelisse hielden afgelopen maand voor ons de ontwikkelingen in de Nederlandse taal bij. Zijn er nieuwe woorden bij gekomen, waren er mooie verhaspelingen en flinke uitglijders?

Dit is alweer de vierde aflevering van deze taalrubriek. Bekijk de overzichtspagina van de rubriek met alle afleveringen.

Muziek: Sofia Dragt
De Wageningse Sofia Dragt won afgelopen zaterdag in de categorie singer-songwriter de Grote Prijs van Nederland.

In deze uitzending van DWDD waren Arjen Lubach, Michiel van Erp en Paulien Cornelisse te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 9 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie