Uitzending
DWDD - 4-12-2013

4-12-2013

DWDD

1388 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Mart Smeets. Muziek is er van Erik Bosgraaf, tafeldame is Claudia de Breij, Nico Dijkshoorn dicht.

'Niets is wat het lijkt': Mart Smeets
'Hoe weten we dat we zien wat we denken te zien?' vraagt de achterkaft van het nieuwe boek van Mart Smeets. En dat is ook precies wat Smeets overpeinst in 'Niets is wat het lijkt'. Wat lijkt en wat is, in de wereld van sport, muziek en tja, eigenlijk gewoon in het leven in algehele zin? In het boek zien we een meer beschouwende en verhalende Smeets. Is het voor hem misschien tijd om afstand te doen van de ‘harde’ sportjournalistiek en zich te manifesteren als een ware sportchroniquer?

Muziek: Erik Bosgraaf
Het moge duidelijk zijn: buiten heerst de winter! Erik Bosgraaf laat echter alle vier de seizoenen weerklinken op zijn album met de unieke bewerking van Vivaldi's 'Vier Jaargetijden' voor de blokfluit. Hij is vanavond bij ons in de studio met het Ensemble Cordevento.

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Mart Smeets en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 4 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie