Uitzending
DWDD - 6-12-2013

6-12-2013

DWDD

2068 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Erik Dijkstra, Tom Egbers, Youp van 't Hek, Sjoerd Mossou, Joop van den Ende. Muziek is van Cape Town Opera Chorus. Pieter Derks doet stand-up comedy, tafelheer is Paul de Leeuw.

WK-loting
Vrijdag 6 december om 17.00 uur begint de loting voor het WK voetbal in Brazilië. Treft het Nederlands Elftal Brazilië, Frankrijk en Italië? Of Zwitserland, Honduras en Algerije? Wij beschouwen na én voor met onder anderen Tom Egbers, Erik Dijkstra, Youp van 't Hek en Sjoerd Mossou.

'War Horse': Joop van den Ende
Er was al een boek, er was al een film, maar nu brengen Joop en Janine van den Ende in samenwerking met Koninklijk Theater Carré de toneelvoorstelling 'War Horse' naar Nederland tijdens het Holland Festival. Hoewel de theateruitvoering, gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, al in 2007 in Londen in première ging, is het verhaal over moed, loyaliteit en vriendschap in Nederland toch het meest bekend in de vorm waarin Steven Spielberg het vertelde in zijn verfilming in 2011. Maar daar komt dus nu verandering in! Aan tafel Joop van den Ende, met een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten in juni volgend jaar!

De Week Draait Door: Top 2000
De stembus gaat sluiten, om 8 uur worden de stemmen geteld en is de uitslag definitief! Dus kunnen we bekend maken welke 3 nummers er het hoogst staan in de lijst der lijsten in de donkere dagen tussen kerst en oud & nieuw: de Top 2000!

De Week Draait Door: Koos Postema
Wat zeg je als iemand overleden is? Een lastige vraag in het algemeen, maar al helemaal als het een icoon als Nelson Mandela betreft. Sinds gisteravond kwamen er van over de hele wereld reacties op het overlijden van 'Madiba'. Met Koos Postema nemen we de meest opvallende door.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Joop van den Ende, Koos Postema, Paul de Leeuw, Steven Spielberg, Tom Egbers en Youp van 't Hek te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 6 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie