Uitzending
DWDD - 11-12-2013

11-12-2013

DWDD

1429 x bekeken | 0 reacties
7
- Zo aan het eind van het jaar is het weer tijd om de balans op te maken. Zo ook voor het weekblad Elsevier dat een paar uur geleden de directeur van het Rijksmuseum, Wim Pijbes, aanwees als Nederlander van het Jaar. Vanavond zit hij bij ons aan tafel!

- Topkok Robert Kranenborg geeft op vrijdag 13 december college over: De Koe. Een culinaire ode van kop tot staart, onder het motto: Weet wat je eet, kauw, eet minder maar beter vlees. Vanavond de voorbeschouwing!

- Na o.a. Gerrit Komrij, Tommy Wieringa, Arnon Grunberg en Adriaan van Dis, is Kees van Kooten de volgende in de rij van illustere schrijvers van ‘Het Groot Dictee der Nederlandse Taal’. Vanavond bespreken we met hem welke grammaticale gruwelen en spellings-kwellingen we kunnen verwachten tijdens het dictee op 18 december.

Tafelheer is Filemon Wesselink en het is weer woensdag, dus Nico Dijkshoorn dicht!

In deze uitzending van DWDD waren Wim Pijbes, Filemon Wesselink, Nico Dijkshoorn en Robert Kranenborg te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 11 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie