Uitzending
DWDD - 13-12-2013

13-12-2013

DWDD

1428 x bekeken | 0 reacties
7
In deze laatste reguliere uitzending: Jan Mulder, Gerdi Verbeet, Jort Kelder, Freek Vonk, Joost Vullings, Janne Schra, Qeaux Qeaux Joanes, Wouter Hamel, Wilfred de Bruijn, Rosanne Hertzberger, Claudia de Breij, Herman Pleij, Diederik Jekel, Nico Dijkshoorn, Peter Vandermeersch, Sylvana Simons, Dominee Gremdaat, Sander van de Pavert en Pieter Derks. Muziek is van New Cool Collective. Tafelheer is Paul de Leeuw.

Terugblik 2013: Jan Mulder, Gerdi Verbeet, Jort Kelder, Freek Vonk en Joost Vullings
In deze laatste reguliere uitzending van 2013 blikken we terug met een groot aantal vaste gasten van De Wereld Draait Door. We bespreken de hoogtepunten van Jan Mulder, Gerdi Verbeet, Jort Kelder, Freek Vonk en Joost Vullings.

Terugblik 2013: Wilfred de Bruijn, Rosanne Hertzberger, Claudia de Breij, Herman Pleij en Diederik Jekel
In deze laatste reguliere uitzending van 2013 blikken we terug met een groot aantal vaste gasten van De Wereld Draait Door. We bespreken de hoogtepunten van Wilfred de Bruijn, Rosanne Hertzberger, Claudia de Breij, Herman Pleij en Diederik Jekel.

Terugblik 2013: Sylvana Simons, Dominee Gremdaat, Peter Vandermeersch en Sander van de Pavert
In deze laatste reguliere uitzending van 2013 blikken we terug met een groot aantal vaste gasten van De Wereld Draait Door. We bespreken de hoogtepunten van Sylvana Simons, Dominee Gremdaat, Peter Vandermeersch en Sander van de Pavert.

Muziek: New Cool Collective, Janne Schra, Qeaux Qeaux Jones en Wouter Hamel
De Nederlandse band New Cool Collective bestaat 20 jaar. Ze vieren dat op 23 december in Melkweg in Amsterdam. Ze spelen vanavond, samen met Janne Schra, Qeaux Qeaux Jones en Wouter Hamel, drie nummers bij ons!

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Diederik Jekel, Freek Vonk, Gerdi Verbeet, Herman Pleij, Jan Mulder, Janne Schra, Joost Vullings, Jort Kelder, Nico Dijkshoorn, Paul de Leeuw, Paul Haenen, Sylvana Simons, Wouter Hamel en Wilfred de Bruijn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 13 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie