Uitzending
DWDD - 27-5-2011

27-5-2011

DWDD

2808 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 27 mei zijn: Erik van den Boom en Jan Mulder met zijn 5 ergernissen. Muziek is er van Go Back To The Zoo, maar k van Marc-Marie Huijbregts - tevens tafelheer - en Huub van der Lubbe in DWDD recordings.

Jan Mulder
Vanavond zal Jan Mulder voor de laatste keer dit seizoen zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen' geven. Elke maand verzamelde Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

Huub van der Lubbe en Marc-Marie Huijbregts
In DWDD recordings spelen Nederlandse en/of Vlaamse muzikanten een voor hen belangrijk nummer. Vanavond met Huub van der Lubbe en Marc-Marie Huijbregts.

Erik van den Boom
Erik van den Boom is pas 13 jaar, maar heeft zijn eindexamen gymnasium vandaag afgerond. Op de basisschool heeft Erik groep 3 overgeslagen en op het Stedelijk Gymnasium in Schiedam heeft hij de eerste 4 jaar in 1 jaar gedaan! Hij had zich op de basisschool alle stof voor wis- en natuurkunde al eigen gemaakt. Hij wil dan ook graag wiskunde, natuurkunde of allebei gaan studeren.

Go Back To The Zoo
De huisband van DWDD is Go Back To The Zoo! Het viertal treedt geregeld op in de uitzendingen, in ieder geval elke laatste vrijdag van de maand tijdens onze media-uitzendingen. Dan geven ze muzikaal commentaar. Na Roel van Velzen, Moke, Lucky Fonz III en Rigby nu dus Go Back To The Zoo!

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 27 mei door de VARA. Te gast waren Huub van der Lubbe, Jan Mulder en Marc-Marie Huijbregts. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie