Uitzending
DWDD - 7-3-2013

7-3-2013

DWDD

1275 x bekeken | 0 reacties
7
n deze uitzending: Anna Drijver, Hadewych Minis, Arjen Lubach, Patrick Stoof, Maarten van der Weijden, Yuri Honing en Linda de Mol. Muziek is er van Daniel Lohues, tafelheer is Giel Beelen.

Anna Drijver, Hadewych Minis, Arjen Lubach, Patrick Stoof en Maarten van der Weijden
Wie is de Mol 2013 beleeft vanavond de ontknoping, om 20:30 op Nederland 1! Tien weken lang keken meer dan twee miljoen mensen naar het programma, dat ditmaal in Zuid-Afrika werd opgenomen. Deelnemers moeten opdrachten uitvoeren om de prijzenpot te laten groeien, de Mol saboteert deze opdrachten. Paulien Cornelisse en Cees Tol zijn de twee overgebleven ‘kanshebbers’ op het Molschap. Wie is de Mol 2013? Aan tafel: Anna Drijver, Hadewych Minis, Arjen Lubach, Patrick Stoof en Maarten van der Weijden.

Yuri Honing
Vanavond nemen we de ideale muziekavond van Yuri Honing door. Welke clip, muziekfilm of concert zou hij graag willen zien? Eerder gingen Trijntje en Tjeerd Oosterhuis, Triggerfinger, Dolf Jansen, Leo Blokhuis en The Golden Earring hem voor.

Linda de Mol
Op zaterdag 9 maart is de eerste uitzending van Linda’s zelfbedachte kennisquiz ‘Weet ik Veel’, de nieuwe grote zaterdagavondshow van RTL. De algemene kennis van drie BN’ers en 300 studenten wordt aan de hand van 50 vragen beantwoord. Op het tweede scherm kunnen kijkers meedoen; zij krijgen na afloop een rapportcijfer.

Daniël Lohues
Zanger Daniël Lohues gaat met zijn nieuwe album 'Ericana' op tournee door het land. Lohues nam zijn nieuwe plaat op in zijn eigen huis in zijn woonplaats Erica.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 7 maart door de VARA. Te gast waren Linda de Mol, Arjen Lubach, Hadewych Minis, Daniël Lohues, Giel Beelen, Maarten van der Weijden, Anna Drijver, Yuri Honing en Patrick Stoof. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie