Uitzending
DWDD - 30-11-2012

30-11-2012

DWDD

1178 x bekeken | 0 reacties
8
In de media-uitzending van donderdag 30 november o.a.: Erica Terpstra, Georgette Schlick en Egbert Jan Weeber. Muziek is er van huisband The Kik, tafelheer is Marc-Marie Marc-Marie Huijbregts.

Media-uitzending: Egbert Jan Weeber
Afgelopen maandag was de laatste aflevering van de succesvolle serie "Moeder, ik wil bij de revue" van Omroep Max. Het werd door bijna 2 miljoen mensen bekeken, en stond daarmee op de derde plek van de dag top 25 van Kijkonderzoek. We praten erover met Egbert Jan Weeber, die één van de hoofdrollen vertolkt.

Media-uitzending: Erica Terpstra
Erica Terpstra (Den Haag, 26 mei 1943) is een voormalig zwemkampioene, staatssecretaris en Tweede Kamerlid. Van 2003-2010 was zij voorzitter van de sportkoepel NOC*NSF en tegenwoordig heeft zij een eigen reisprogramma "Erica op reis". Erica komt vijdagavond praten over de natuurdocumentaire "Earth Flight".

Media-uitzending: Georgette Schlick
Georgette Schlick (1971) staat aan het hoofd van SBS Broadcasting. Daaronder vallen de tv-zenders SBS6, Net5 en Veronica. SBS6, ooit één van de sterkste media-merken van Nederland, verkeerde bij haar aantreden in zwaar weer. Ook Net5 scoorde slecht. Aan Schlick de taak om orde op zaken te stellen, deze week presenteerde SBS6 in de winterpresentatie de nieuwe programmering.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 30 november door de VARA. Te gast waren Erica Terpstra, Marc-Marie Huijbregts en Egbert-Jan Weeber. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie